Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht

Minatica geeft De Sims 3 Na Middernacht een 7,3

Vele lezers zullen tijdens het lezen van de ‘wat is er nieuw’ sectie wellicht gedacht hebben ‘dit komt me bekend voor’. Dat is inderdaad een terechte opmerking. Veel features zoals de appartementen, vampieren, het nachtleven in het algemeen zijn we al tegengekomen in uitbreidingen van De Sims 1 en 2. (Meer bepaald: De Sims 2: Nightlife, De Sims 2: Appartementsleven, De Sims: Hot Date, De Sims: Superstar en De Sims: House Party.)

Dit is ook de hoofdreden waarom deze uitbreiding minder scoort dan zijn voorgangers. De uitbreiding voegt te weinig dingen toe en bevat eerder herbruikte concepten uit vorige uitbreidingen.

Langs de andere kant moet er echter ook gezegd worden dat de uitbreiding zeer leuk is om te spelen.

| Minatica: [Review] The Sims 3: Na Middernacht |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>