Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

9Lives over De Sims Middeleeuwen

Er is net een tweede interview online gekomen met Rachel Bernstein over De Sims Middeleeuwen en nu op de Belgische site 9Lives.

8. Jullie zeggen dat deze titel zowel fans van het strategie- als van het rpg-genre zal aanspreken. Dit zijn toch meer hardcore games. Hoe past een titel als De Sims Middeleeuwen hier dan in?

De Sims Middeleeuwen is in de eerste plaats een game voor mensen die een game willen spelen over mensen. Dit gezegd zijnde wil ik er op wijzen dat deze titel meer structuur en diepgang bevat dan vroegere Sims videospellen. Je hebt enerzijds een doel om naar te streven, een doel dat je zelf bepaalt, en je kan achievements behalen, iets wat zowel de gewone gamers als de hardcore spelers zal aantrekken. Er is dan ook een heus achievement boek in het spel. De setting op zich zal zonder twijfel ook de fans van strategie-, fantasy- en rpg-spellen aanspreken aangezien zij heel graag vertoeven in deze boeiende wereld boordevol unieke wezens, unieke figuren en historische (al dan niet fictieve) personages.

| 9Lives: Interview: De Sims Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>