Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein

Gamer.nl heeft een kort interview online gezet met Rachel Bernstein over De Sims Middeleeuwen.

GNL: Wat houden die avonturen precies in?

Bernstein: De game heeft quests die vele soorten verhalen vertellen. Wanneer je een quest selecteert, moet je een ‘Benadering’ kiezen en beslissen welke Sims je tijdens deze quest wilt besturen. Een voorbeeld: wanneer je de quest ‘The Witch is Back’ doet, kun je als Benadering kiezen om de heks te doden, maar ook om met haar te trouwen. De Sims met wie je kunt spelen zijn bijvoorbeeld koning, tovenaar, spion, ridder, arts en priester.

Een andere quest is ‘The Legend of the Talking Frog’, waarin je er voor kunt kiezen om achter zijn kikkerpootjes te gaan of een romantisch avontuur met de kikker te beleven. Een goed voorbeeld is ook de quest ‘New Captain of the Guard’, waarin je rekruten kunt vinden of hen kunt trainen. Je kunt quests opnieuw spelen en voor andere benaderingen en helden kiezen, zodat je een heel andere ervaring krijgt.

| Gamer.nl: Interview met de producer van De Sims Middeleeuwen |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>