Gamequarter geeft De Sims 3 voor PS3 een 7,8

En dit is gewoon eeuwig zonde, want op de uitbreidingen na is de console-versie vrijwel identiek aan de PC-versie. Vooruit, op grafisch gebied heeft het spel wat moeten inleveren, maar voor de rest kunnen doorgewinterde Sims-liefhebbers echt aan hun trekken komen. Dit komt voornamelijk door de gebruiksvriendelijke besturing die EA heeft gemaakt. De controls in een notendop:met de rechter analoge stick selecteer je Sims en objecten en met de linker analoge stick beweeg je de camera. Eenmaal je op een object wijst komen vanzelf de keuzemogelijkheden naar voren die je kunt selecteren of waarmee je een interactie uit kunt voeren. Niets meer dan lof dus.

| Gamequarter: De Sims 3 voor PS3 review |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *