Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Xbox 360 & PS3

InsideGamer geeft De Sims 3 voor Xbox 360 een 7,5

De stad waarin je Sim leeft is ook een stuk levendiger, want je kunt nu, voor zowel je werk als voor andere zaken, naar eigenlijk elk gebouw of parkje in de stad rijden. Zodra je Sims wordt opgehaald om naar zijn werk te gaan of als je naar de bibliotheek moet om een paar boeken te lezen, dan kun je dat allemaal zien. Althans, je ziet hem naar die locatie gaan, met een taxi of zijn eigen auto. Opvallend in deze consoleversie van De Sims 3 is dat de laadtijden hier wel erg vaak voorkomen en soms erg lang zijn. Als je van je huisje naar de bakkerij gaat, zijn er laadtijden.

| InsideGamer: De Sims 3 voor Xbox360 review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>