De Sims Middeleeuwen Limited Edition nu te reserveren

Er was al gemeld dat deze week De Sims Middeleeuwen Limited Edition te reserveren zou zijn, maar de planning liep volgens mij niet helemaal soepel bij EA. Inmiddels is de pagina waarop je deze game kan reserveren online gekomen en dat kan voor €49,99 (incl. btw). De box-art en het logo kloppen nog niet helemaal, het is niet het ‘nieuwe’ logo en netjes afgewerkt kan je het ook nog niet noemen…

| EA Store: De Sims Middeleeuwen Limited Edition reserveren |

Wil je meer weten over De Sims Middeleeuwen? Kijk dan even op deze informatie pagina.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

15 reacties

 1. Ik hoop dat deze editie ook snel op bol te bestellen is: hebben die hap!!!!

  😀

  Ze melden niet die extraatjes he die je erbij krijgt 😕

 2. Nee alleen in die trailer, een paar. Misschien als er een nieuwe informatiepagina online komt, deze klopt bijna niet met afbeeldingen 🙁

 3. sorry ik ben levi billen gta6yew als je playstation hebt voeg me bij vrienden toe ik ben al betje populair ik ben 12 van huisdieren dat niet klopt zoek mijn naam op en nu over middeleeuwen hebben jullie al gezien dat er sims staat en niet sims 3 ne als sims 3 voor playstation weeten julie nog kan zijn dat er nu die middel eeuwen ook op playstation komt ze willen toch de sims ook op playstation maken waarom simpel om poef te verdienen ik koop ale sims ik heb ze allemaal nog nooi van mijn leven een gemist maar nu is het anders ik koop middeleeuwen niet de rest wel ps kom met mij playstation ik ben in een niet goede toestant ale niet dat julie in verleden moeten graaven ik leg het je wel uit op ps3 wil je contact met mij headset bv tik bij vriend toevoegen gta6yew geen hoofdletter

 4. ik wil nog 1 ding zeggen ja middeleeuwen komt uit maar ik denk dat er iets als gaan het maken uitkomt na buitenleven hou me op de hoogte

 5. ik heb 2 dingen te vraagen zeggen 1 hoe maak je een website en weet je dat middeleeuwen mischien vroeger komt weet het niet als het bij het startpakket licht dan is het te laat bon ik heb cheats mischien niet belangrijk testingCheatsEnabled true
  buyDeBug
  motherlode
  discotags tip wie dit niet vertrout het maakt icoontjes van locaties disco
  oh en weet je die aotos alemaal ik kan een botsing creeren eers een cheat waar je voorwerpen kut plaatsen waar je wilt dan 2 autos tegen elkaar voor een speciaale efect plaats een fornuis in de motorkap van een van de2 autos met eeten dat aan het aanbranden is de zwarte rook eerst en dan uw vuur magic aleen weet ik die cheat niet zal kijken

 6. machinima schrijf eens iets over ufos heb er een gehad op gta sa
  spijtig weggevloogen nu voor sims er zijn ook ufos en mysterys en huisdieren komt hoor aleen geduld

 7. levi billen gta6yew: mag ik je verzoeken om niet zoveel te posten hier wat over heel andere dingen gaat, dit is toch een beetje spammen.

  Misschien kun je beter lid worden van ons forum zodat je daar je dingen kwijt kan.

 8. Ik wil de Sims Middeleeuwen Limited Edition kopen omdat het Nederlandstalig is en de gewone Engels. Toch? Maar is het echt een leuk spel? Ik heb nu Sims 2 maar vind het niet meer leuk. het is zo langzaam door al die codes.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *