Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor mobiele telefoon

EA Mobile brengt De Sims 3 naar Android Market

De Sims 3 (HD) was nog niet beschikbaar in de Android Market. Het spel was wel exclusief bij de Samsung Vibrant (ook wel Galaxy S) beschikbaar als je een abonnement afsloot bij T-Mobile, maar nu is het spel ook eindelijk voor elke Android telefoon in de Android Market te downloaden. Natuurlijk is dit niet geheel gratis, het spel kost namelijk $4,99. De makkelijkste manier om het spel te downloaden is via je telefoon meld Planet Android. Een kleine beschreiving van het spel:

Net als in de desktopversie moet je een Sim uitkiezen, die je voorziet van het juiste uiterlijk, kleding en accessoires. Vervolgens ga je de 3D-omgeving rondkijken en met het karakter van je Sim aan de slag. Meer dan 70 doelen zijn er te behalen, waarbij je moet zorgen dat je het maximale potentieel uit je Sim haalt.

Bron: Planet Android

2 gedachtes over “EA Mobile brengt De Sims 3 naar Android Market”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>