Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

4 soundtracks van De Sims Middeleeuwen

Zoals bij elke nieuwe game moet er in de game muziek zitten. En de eerste vier soundtracks zijn vrijgegeven. In de video staat erbij welke soundtrack voor wat dient. De soundtracks zijn overigens hier te downloaden.

Met dank aan SimPrograms.

4 gedachtes over “4 soundtracks van De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>