It Gets Better: EA Employees

We weten denk ik allemaal wel dat het steeds lastiger wordt voor jonge homo’s en lesbo’s om uit de kast te komen. Ook Nederland is lang niet meer het tolerant land wat het ooit geweest is.

In Amerika is het zelfmoord percentage onder jonge homo’s, lesbo’s, biseksuelen, transseksuelen en transgenders de laatste tijd flink gestegen onder ander door het pesten wat op scholen gebeurt.

Daarom zien we in deze video enkele Amerikaanse EA werknemers praten over hun leven als homo of lesbo en wordt er verwezen naar het The Trevor project.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic Getagged

7 reacties

  1. Als alle mensen de andere mensen eens gewoon zagen als mensen zou er niks aan de hand zijn.Het gaat tenslotte om iemands karakter en dan maakt het niks uit of je nou hetro homo lesbies bisexueel of gewoon een beetje gek bent 😉

  2. Eerlijk gezegd vrees ik dat veel mensen het op zich al vreselijk vinden dat Sims van hetzelfde geslacht mer elkaar iets kunnen krijgen.

  3. feitelijk vind ik dat er sowieso eens gestopt moet worden onderscheid te maken het algemeen. liefde moet iets magisch zijn, het maakt niet uit voor welk type je valt (probeer maar eens je ideale partner te beschrijven.. (ik garrandeer je bijna dat je wel een ex hebt of toekomstige vonk tegenkomt die niet aan de eisen voldoet.) dat lukt bijna niet. je valt op een individu, niet op een geheel (-e groep). dus, je bent geen homo, bi of hetero als individu, je bent een uniek wezen dat valt op een ander individu. (of niet, want dat kan ook nog)
    zelf vind ik seks sowieso een minder onderwerp, omdat ik meerdere malen ben aangerand en mijn eerste vriendje was veeel verder klaar dan ik en deed teleurgesteld (wil wel benadrukken dat hij niet dwong) dus gaf ik mezelf de schuld en deed “gewoon mee”. nu ben ik sowieso een runaway typetje in relaties. en dat vind ik niet erg. het is wie ik ben en wat ik geleerd heb. Accepteer jezelf en accepteer de moeite die anderen doen om ook tevreden te zijn met zichzelf:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *