[UPDATE] Nederlandse box-art De Sims Middeleeuwen vrij gegeven

De nieuwe box-arts van De Sims Middeleeuwen zijn nu ook in het Nederlands vrijgegeven. Wat wel opvallend is, is dat de spellen nu apart verkocht worden voor PC en Mac, dit is niet zo bij De Sims 3. Misschien klopt dit niet helemaal en wordt dit later nog aangepast, we zullen zien.

[UPDATE]: De box-art van De Sims Middeleeuwen Limited Edition is inmiddels ook gevonden door Sunset Valley Times. Jammer genoeg nog wel alleen in het Engels.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

7 reacties

  1. Hoewel ik eerst het wit vreselijk vond, vind ik het nu eigenlijk wel mooi, de nieuwe box van De Sims 3 heb ik nu ook gezien in de winkel, en die ziet er eigenlijk best wel goed uit. Ik vind de box van middeleeuwen er ook wel mooi uitzien.

  2. ik gaa even tegn draats doen maar dat ben ik mestal maar ik vind die wite hoesjes gweldig ik hou niet van zwart zo als die van naar midernagt is zwart en dat vind ik niet mooi ik heb liver wit

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *