Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

[UPDATE] Nederlandse box-art De Sims Middeleeuwen vrij gegeven

De nieuwe box-arts van De Sims Middeleeuwen zijn nu ook in het Nederlands vrijgegeven. Wat wel opvallend is, is dat de spellen nu apart verkocht worden voor PC en Mac, dit is niet zo bij De Sims 3. Misschien klopt dit niet helemaal en wordt dit later nog aangepast, we zullen zien.

[UPDATE]: De box-art van De Sims Middeleeuwen Limited Edition is inmiddels ook gevonden door Sunset Valley Times. Jammer genoeg nog wel alleen in het Engels.

7 gedachtes over “[UPDATE] Nederlandse box-art De Sims Middeleeuwen vrij gegeven”

  1. Erik

    Hoewel ik eerst het wit vreselijk vond, vind ik het nu eigenlijk wel mooi, de nieuwe box van De Sims 3 heb ik nu ook gezien in de winkel, en die ziet er eigenlijk best wel goed uit. Ik vind de box van middeleeuwen er ook wel mooi uitzien.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>