Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen en Nieuws

Nieuwe officiële De Sims Middeleeuwen site online

Vandaag is de nieuwe officiële De Sims Middeleeuwen site online gekomen. En er wordt ook meteen een officiële release datum gegeven: 25 maart 2011. Waarschijnlijk moet dat 24 maart 2011 zijn want games van EA komen in Nederland en België altijd op een donderdag in de winkels te liggen.

We gaan straks even rustig alles bekijken en onze informatie pagina en forum updaten en tot dan kunnen jullie zelf even een kijkje gaan nemen op de officiële Nederlandse site.

| Officiële Nederlandse De Sims Middeleeuwen site |

4 gedachtes over “Nieuwe officiële De Sims Middeleeuwen site online”

 1. Nefje

  Ik had ook even geprobeerd om mij aan te melden voor het nieuws.
  Eerst kreeg ik op de pagina zelf te zien dat ik mij al had aangemeld (kan wellicht ook komen doordat ik per ongeluk tweemaal had geklikt).
  Later ontving ik een e-mail dat ik me (alweer) had ingeschreven voor de sims insider: “Thanks for signing up as a(n) The Sims insider. You’ll now receive all of the latest and greatest news and info at this e-mail address, as you’ve requested.”
  Ik ben benieuwd of ik het nieuws zal ontvangen. Van andere spellen krijg ik volgens mij het nieuws ook nog niet altijd.

 2. hiki

  De aanmeld error voor de nieuwsbrief lijkt opgelost te zijn:

  Aangemeld! – Je hebt je aangemeld voor de nieuwsbrief van De Sims Middeleeuwen

  En vlak erna moet je deze email krijgen:

  Hi!
  Thanks for signing up as a(n) The Sims insider. You’ll now receive all of the latest and greatest news and info at this e-mail address, as you’ve requested.
  Have fun,
  Electronic Arts™

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>