Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Nieuwe screenshots van De Sims Middeleeuwen

Bij de lancering van de nieuwe website van De Sims Middeleeuwen is ook nieuw beeldmateriaal vrijgekomen, en dat is natuurlijk altijd leuk om te bekijken. Echter zijn het wel alleen screenshots en geen nieuwe trailers waar de meeste op hoopte.

6 gedachtes over “Nieuwe screenshots van De Sims Middeleeuwen”

  1. hiki

    Je moet ook alles niet al te goed lezen of weer snel vergeten: het leukste is en blijft om alles zelf te ontdekken. Zelfde geldt voor de Prima Games Guides: pas kopen (of lezen) als je zelf flink hebt gespeeld 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>