Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Twee nieuwe wallpapers van De Sims Middeleeuwen

Er zijn twee nieuwe wallpapers van De Sims Middeleeuwen verschenen op de officiële website. Deze wallpapers kan je als zip-bestand downloaden van de officiële website. Er zitten in de zip 5 verschillende formaten.

| EA: Twee nieuwe De Sims Middeleeuwen wallpapers |

2 gedachtes over “Twee nieuwe wallpapers van De Sims Middeleeuwen”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>