Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en Patches

‘Dagen van in-game reclame wellicht geteld’ zegt Ben Cousins

Er zijn al aardig wat berichten geweest over in-game adverteren in De Sims 3. Het hele idee is nog niet doorgevoerd, en er is nog geen enkele (echte wereld) advertentie te zien in de game, maar bij een van de vorige patches is de mogelijkheid wel ingebouwd.

Nou zei ik al dat er nog niks van te zien is in-game, maar misschien zal dat ook nooit komen, aangezien volgens Ben Cousins de in-game advertenties niet veel geld opleveren. De actie’s met Dr. Pepper en T-Mobile leveren overigens wel meer op.

“Eigenlijk komt er nauwelijks geld binnen uit advertenties. In-game reclame is niet zo snel van de grond gekomen als dat mensen verwacht hadden. Als je kijkt naar de verkoop van virtuele goederen en de groei die het afgelopen jaar daarin heeft plaatsgevonden, dan is dat een veel betrouwbaardere bron van inkomsten”, aldus Cousins, die vervolgens EA’s eigen Battlefield: Heroes aanhaalt als een succesvolle toepassing van het microtransactiesysteem.”

| Nu.nl: “Dagen van in-game reclame wellicht geteld” |

2 gedachtes over “‘Dagen van in-game reclame wellicht geteld’ zegt Ben Cousins”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>