Rod Humble verlaat Sims Studio en gaat naar Second Life

Rod Humble, we kennen hem allemaal. Hij was de Executive Vice President van EA Play en hij heeft ook het The Sims label bij EA geleid. Dan zou je denken dat hij met zo’n baan goed zit, maar Rod Humble heeft EA verlaten en is gaan werken voor Linden Lab als CEO, Linden Lab is het bedrijf achter Second Life.

“Rod is a great new leader for Linden Lab,” said Philip Rosedale, Founder of Second Life. “Second Life has become a consistently large and profitable business with a thriving virtual economy built together with its passionate Resident community.  This has always been a big, long-term vision, it is still early and there is enormous opportunity for growth. With Rod’s fresh insights and deep experience in creating and leading the development of fun, intuitive, immersive entertainment experiences that have attracted massive audiences of loyal users, he’s the right leader to understand what makes us special and bring the next level of growth to Second Life.”

| SimPrograms: Rod Humble leaves EA to work for Second Life |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

6 reacties

  1. Een hele rij bekende namen zit nu bij het Sims Middeleeuwen team. Dus wie hem gaat opvolgen? Second Life ziet er echt beroerd uit …. waarom die overstap dan? Maar ja zal wel loslopen allemaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *