Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

Nintendo 3DS en De Sims 3 voor 3DS nu te reserveren bij GameStop

SimPrograms meld dat het nu mogelijk is om de nieuwe Nintendo handheld, de 3DS, te reserveren. Ook is het nu mogelijk De Sims 3 voor 3DS te reserveren.

De handheld van Nintendo wordt in maart vrijgegeven, en volgens EA zou De Sims 3 voor 3DS ook rond die tijd worden vrijgegeven, maar op GameStop staat de releasedate van het spel op 1 Juni, dit betekent dat of het spel is verzet of dat het fout op de website staat. We zullen wel zien of het aangepast wordt of niet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>