Wat zal 2011 ons brengen? Hajna Lovari voorspelt …

Al jaren lang voorspelt Hajna Lovari de toekomst en haar voorspellingen komen vaak uit, maar niet altijd.

Exclusief voor S3N heeft zij in haar glazen bol gekeken en voorspeld wat we in 2011 allemaal kunnen verwachten. Haar uurtarief is behoorlijk hoog en meer dan een paar voorspellingen konden we niet betalen.

De mist uit mijn bol trekt langzaam weg en ik zie dat de hele buurt één groot feest aan het vieren is. Overal stijgt de rook op uit BBQ’s en vuurkorven en alle Sims hebben de tijd van hun leven of ze nu een grote tuin hebben of alleen een veranda of een terras.

Ik zie Sims eten en drinken, in bubbelbaden zitten of dansen bij het mooie licht van de zonsondergang. Zowel de tuinen als de veranda’s en balkons zien er uit als nieuw: prachtige planten, bomen en zelfs bloembakken en fantastische tuindecoraties. De dames showen hun nieuwe kleding, de heren laten hun compleet verbouwde tuin zien en de kinderen rennen van huis naar huis om maar niks te missen van elk feest.

Plotseling klinkt er gegil en geschreeuw en wordt de lucht donker en binnen 10 minuten stort de regen uit de hemel en dondert en bliksemt het. Iedereen rent naar binnen, alleen de kinderen niet: dit hebben ze nog nooit meegemaakt. Er staan opeens kaplaarsen in de gang en de kids hebben de tijd van hun leven met het springen in alle plassen. Maar al snel moeten ze weer naar binnen want de wind krijgt nu echt de kracht van een storm en je wil geen boom of dakpan op je hoofd krijgen.

Langzaam verandert de regen in sneeuw en de hele buurt is veranderd in een groot winters plaatje. De mannen gaan hout hakken om de open haarden te kunnen aansteken en de vrouwen gaan winkelen om voor het hele gezin nieuwe winterkleding te kopen. Overal in de buurt zie ik nu sneeuwpoppen en kinderen op de slee. Ze hoeven niet naar school: ze hebben sneeuwvrij vandaag.

Maar zodra iedereen een beetje bijgekomen is verandert het weer alweer en hoor je vogeltjes vrolijk zingen. De sneeuw verdwijnt en overal zie je bloemen de grond uit komen. Langzaam maar zeker wordt het warmer en warmer, zelfs zo warm dat je wel kan spreken van een hittegolf.


Plots wordt mijn glazen bol weer mistig en als ik weer wat kan zien doemt er een enorm kasteel voor me op. Ik zie mannen rondlopen met zwaarden en vrouwen in jurken zo mooi alsof ze prinsessen zijn. Ik hoor een stem een mooi lied zingen uit lang vervlogen tijden. Een smid is zwaarden aan het maken en midden op het dorpsplein is een vrouw vastgezet in een schandpaal.

Dan zijn we in het kasteel: er lopen allerlei vreemde figuren hier rond, sommige lijken wel tovenaars en weer andere zijn op de binnenplaats aan het oefenen met hun zwaarden. In een grote zaal zie ik een koning op een troon en om hem heen staan allemaal adviseurs en ik begrijp dat het niet zo goed gaat hier: een of andere queste is mislukt?

Beneden in de kelders zijn tovenaars drankjes aan het brouwen en aan een tafel zie ik een arts bezig, of wordt er iemand gemarteld? Buiten is echt van alles en nog wat te zien en ik kom ogen te kort. En ik kom woorden te kort: alles ziet er zo mooi uit! Voor het einde van 2011 zie ik veel meer romdom dat kasteel gebeuren maar de beelden die ik doorkrijg zijn te vaag om er iets zinnigs over te zeggen.


Uiteraard hebben we haar ook gevraagd naar wat er in 2011 met onze site gaat gebeuren.

In 2011 zal er veel voor jullie veranderen: ik zie een site voor me die er anders uit ziet en een andere naam zal krijgen. En ik zie de site eigenlijk alleen maar groeien en groeien en ik zie ook wat leuke uitstapjes, zelfs misschien een vliegreisje?

Één ding blijft hetzelfde: de site zal het laatste nieuws en specials blijven brengen en het forum zal erg gezellig blijven.

We hadden graag meer willen weten over alles wat ons te wachten staat voor 2011 maar Hajna’s kookwekkertje ging af en ons uur zat erop.

20 reacties

 1. Mag ik:
  – Het op het terras zitten zien als “De Sims 3 Buitenleven Accessoires”?
  – Onweer en winter zien als “Seizoenen voor De Sims 3”?
  – Het kasteel zien als “De Sims Middeleeuwen”?
  – Het vliegreisje zien als een uitstapje naar Xelles?
  – De andere naam voor S3N zien als de release van SN in 2011?

  Dat heb ik in ieder geval uit de glazen bol kunnen halen.

 2. is dit: “en de vrouwen gaan winkelen om voor het hele gezin nieuwe winterkleding te kopen” nou wat ik denk dat het is? Moet je weer de deur uit om kleding te kopen?

 3. Het zijn voorspellingen he.

  Zelf hoop ik wel dat de kledingwinkel weer terug komt, dat is veel leuker dan alles in je kleding kast vinden. Meer shoppen / winkels zou sowieso leuk zijn!

 4. Conclusie, 2011 voorspelt veel goed’s

  heel veel plezier tijdens de jaar wisseling, maar wel voorzichtig.
  We hebben al onze vingers nodig om de sims te kunnen spelen 😉

 5. @TT: Heb je helemaal gelijk in. Maar eigenlijk niet alle vingers zijn nodig. Alleen de wijs vinger en 1 hand voor het toetsenbord. Dan kan je je al redden

  Maar voor de rest: Leuk gedaan dit item! Hopelijk komt aankomend jaar eindelijk : Seizoenen & Huisdieren

 6. Over huisdieren is er eigenlijk nog nooit iets gezegd: alleen dat het team dat Sims 3 maakt weet dat ‘iedereen’ dat graag wil. 1 van de meest gestelde vragen bij chats en presentaties enzo 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *