De nieuwe site, nog even geduld!

SN Logo

Zoals jullie uiteraard al weten, zijn we druk bezig aan een nieuwe site. De eerste planning was om de site begin December ongeveer online te zetten, helaas hebben we dat niet gered.

Ook ons streven dat we de site voor de kerst online wilde hebben is niet bepaald goed gelukt. Dit komt voornamelijk omdat de persoon die er het meeste aan werkt, namelijk ikzelf, Xelles, er gewoon geen tijd voor had en het toch net iets meer werk is dan voorzien. Er moet nog steeds erg veel gebeuren. Ook hebben we toch maar besloten, omdat we toch al aan de late kant zijn, het forum ook maar meteen aan te pakken.

Klik op de meer lezen om de rest van deze update te lezen!

Misschien dat sommige van jullie het al gemerkt hebben: je kan sims3nieuws.nl nu ook al bereiken via simsnieuws.nl. Hetzelfde geldt voor het forum. De site en het forum zullen we zeer binnenkort alvast omzetten naar simsnieuws.nl zodat de zoekmachines er alvast aan kunnen wennen. Dit betekent dat je automatisch naar simsnieuws.nl gestuurd wordt als je sims3nieuws.nl bezoekt.

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af wanneer de nieuwe site dan wel online gaat komen? Nou…, een precieze datum noemen blijft altijd riskant zoals wel gebleken is. We houden het daarom voor nu op de 2e of 3e week van Januari 2011. Maar we zullen dan ook gewoon meteen het forum erbij online zetten.

Behalve een nieuwe look hebben we op dit moment weinig nieuwe functies. Er gaan wat handige dingen bijkomen op bepaalde pagina’s, zoals laatste berichten in een bepaalde categorie en game-informatie per bericht. Maar voor de rest zijn er weinig functionaliteiten toegevoegd. Gelukkig legt de nieuwe site wel een goede basis, van daaruit zijn we wel van plan de site te blijven verbeteren en uitbreiden nadat het online is. We hebben al een paar punten die we graag wilde toevoegen maar die even zullen moeten wachten tot een later tijdstip, omdat anders de site pas in 2014 af zou zijn….

Dus nog even geduld! Volgend jaar klinkt langer weg dan het daadwerkelijk is.

11 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *