Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Offtopic

Grant Rodiek ook weg bij Electronic Arts

Na Rod Humble, zie dit bericht op onze site, gaat ook Grant Rodiek weg bij EA en The Sims Studio. Dat heeft de Duitse fansite Simfans via hun twitter laten weten.

I just had a chat with Grant Rodiek, “late night” was the last sims game with him in the team. he will work for an other publisher in future.

Grant Rodiek was vanaf het begin bij De Sims 3 betrokken en was associate producer voor De Sims 3 Na Middernacht, wat dus zijn laatste klus bij EA is geweest want hij gaat bij een andere games uitgever werken. In de loop van de jaren hebben we zeer geregeld berichten van Grant of over Grant online gezet, dat zie je vanzelf als je zijn naam intikt bij ‘zoeken naar’.

Zo langzaam maar zeker is de oude garde wel weg of werkt aan andere projecten binnen EA. Een hele nieuwe generatie neemt The Sims Studio nu zo een beetje over. En dat kan nooit kwaad een beetje frisse wind.

4 gedachtes over “Grant Rodiek ook weg bij Electronic Arts”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>