Grant Rodiek ook weg bij Electronic Arts

Na Rod Humble, zie dit bericht op onze site, gaat ook Grant Rodiek weg bij EA en The Sims Studio. Dat heeft de Duitse fansite Simfans via hun twitter laten weten.

I just had a chat with Grant Rodiek, “late night” was the last sims game with him in the team. he will work for an other publisher in future.

Grant Rodiek was vanaf het begin bij De Sims 3 betrokken en was associate producer voor De Sims 3 Na Middernacht, wat dus zijn laatste klus bij EA is geweest want hij gaat bij een andere games uitgever werken. In de loop van de jaren hebben we zeer geregeld berichten van Grant of over Grant online gezet, dat zie je vanzelf als je zijn naam intikt bij ‘zoeken naar’.

Zo langzaam maar zeker is de oude garde wel weg of werkt aan andere projecten binnen EA. Een hele nieuwe generatie neemt The Sims Studio nu zo een beetje over. En dat kan nooit kwaad een beetje frisse wind.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Offtopic Getagged

4 reacties

  1. met die laste regel ben ik het mee eens. je moet het ook een keer verversen. :D. veders. vind ik het wel jammer ik had het niet zien aankomen.

  2. 😮 dit vindt ik echt erg! Ik had hem liever er nog wat langer in gehad! Ik schrok me dood!! Ik wil hem terug bij sims studio! Hij kon alles zo goed presenteren!

  3. Ik ben het helemaal met riccardo eens.
    Het is natuurlijk wel jammer dat hij weggaat maar hij kan er toch niet eeuwig blijven?

  4. Jeetje zeg.. ik schrok ook toen ik dit bericht las. Een nieuwe aanpak met nieuwe mensen of niet, ik vind het erg jammer dat Grant weg is.

    Ik wens hem veel succes met alles. ^_^

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *