De uitdaging van de maand – januari 2011

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

Het is weer een nieuw jaar, maar de uitdaging van de maand gaat natuurlijk gewoon verder! Deze maand een foto-uitdaging voor jullie. De opdracht is:

Maak een foto van een beroemde Sim (die je zelf maakt of al in de stad woont) die een optreden geeft op een instrument. Hij/Zij mag ook met een band optreden. Om het podium moeten veel fans staan die erg enthousiast zijn over het optreden. De locatie en de rest mag je zelf verzinnen!

Tot 29 januari 2011 heb je de tijd om je in te schrijven, een foto te maken en die hier te uploaden:

| De Uitdaging van de Maand januari 2011 |