Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Interview

In het zonnetje: Rens van Simlicious

In de Nederlandse De Sims Community lopen allemaal Simfans rond die op hun eigen manier De Sims spelen en hun liefde (of verslaving) voor de game op allerlei manieren uiten.

Dat kan het maken van dagboeken zijn, het maken van ingame video’s (machinima’s), het actief zijn op allerlei forums, het runnen van een fansite of een magazine over De Sims en nog op veel meer andere manieren.

Een van die Simfans is Rens die jullie vast wel kennen van zijn Simlicious fansite. Hij is 17 jaar oud, leerling op het VMBO, fanatiek Doctor Who fan, Simmer, app’s & websites bouwer en nog veel meer.

Tijd dus om Rens eens in het zonnetje te zetten en wat meer van hem te weten te komen.

S3N: Speel je ook nog andere computer games?

Rens: Ja, rollercoaster speel ik ook nog alleen veel minder dan sims. En verder vind ik de Doctor Who adventure games ook geweldig maar sims is toch nog wel het meeste dat ik speel. Verder speel ik Mario games (dat is en soort familie traditie) en Little Big Planet vind ik ook geweldig om te spelen en te creëren.

| S3N interview: Rens van Simlicious |

| klik hier om meer S3N interviews te lezen |

2 gedachtes over “In het zonnetje: Rens van Simlicious”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>