Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Heb jij vragen over De Sims Middeleeuwen?

De Sims Middeleeuwen ligt over een paar weken in de winkels, en SimFans gaat op 20 januari een interview houden met Aaron Cohen, een ontwikkelaar uit het team. Dit alles doen zij tijdens een EA Evenement in München.

Dus heb jij vragen over De Sims Middeleeuwen? Stuur dan jouw voornaam en jouw vraag naar fragen@simfans.de. Na het event zullen zij ook een gedetailleerd verslag online zetten op hun website. Je kan ook nog even op hun website kijken voor meer informatie. Je kan tot 19 januari 18.00 je vragen inzenden.

Heb jij vragen over De Sims Middeleeuwen? Bekijk de informatie pagina!

5 gedachtes over “Heb jij vragen over De Sims Middeleeuwen?”

 1. Brittttt

  Mijn sim was/is zwanger, toen ik de bard speelde.
  Toen moest ik iets geven aan de koningin maar de koningin was vast gelopen!
  Je kon niet tegen haar praten, en ik kon ook niks geven.
  Ik heb toen de quest gestopt en ben een quest begonnen met de koningin.
  Maar ik kon ook niks doen met de koningin toen ik haar zelf speelde.
  Bij de dingen die de koningin uit voerde stond: baby komt eraan!
  Dus ik heb een tijd gewacht, maar er is nog steeds niks gebeurt.
  Wat moet ik nu doen?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>