Nieuwe screenshots en factsheet van De Sims 3 Buitenleven

Er zijn twee nieuwe screenshots en een nieuwe factsheet van De Sims 3 Buitenleven Accessoires opgedoken. De screenshots zijn misschien wat klein maar het laat in ieder geval wat meer van het spel zien, want er was nog niet erg veel beeldmateriaal. Zodra de nieuwe factsheet in het Nederlands verschenen is melden wij dat uiteraard ook.

Update, Nederlandse vertaling door Matthieu

DE SIMS™ 3 Buitenleven Accessoires Pakket

Product Omschrijving

Start het buitenfeest door je Sims alles te geven wat ze nodig hebben voor een tuinfeest met stijl en comfort met de Sims 3 Buitenleven accessoires.

Nieuwe spullen zoals bubbelbaden, een totale keuken voor buiten met een ingebouwde barbeque, vuurkorven en meer. Kies uit 2 nieuwe stijlen: Tuinterras en Zonsondergang op de veranda, zodat je Sims hun tuin kunnen versieren. Kleed je Sims aan met nieuwe kleding, zoals de BBQ-outfit of kleding voor een romantisch nachtje onder de sterren.

Start het buitenfeest door je Sims alles te geven wat ze nodig hebben voor een tuinfeest met stijl en comfort met de Sims 3 Buitenleven accessoires. Het buitenleven is echt belangrijk, richt het in naar je Sims interresses.

Nieuwe dingen:

 • Bubbelbaden – Stop de hitte en koel af met bubbels in de nieuwe bubbelbaden. Kies uit bepaalde stijlen voor welke date of welk feest dan ook
 • Luxe Kleding – Een assortiment van luxe tot vrijetijds kleding. Ideaal voor een picknick of een romantische date onder de sterren.
 • Grill Meesters – Ga lekker buiten koken met de nieuwste elektronische dingen voor in de keuken, zoals een BBQ in het aanrecht.
 • Tuinterras – Decoreer je Sims hun buitenleven met de nieuwe ijzeren meubels
 • Zonsondergang op de veranda – Omhels de warmte die je het Toscaanse zon-gevoel krijgt.

THE SIMS™ 3 Outdoor Living Stuff pack

Product Description

Start the outdoor party off right by giving your Sims everything they need for a stylish and comfortable outdoor living space with The Sims 3 Outdoor Living Stuff pack.

New items include hot tubs, a fully equipped outdoor kitchen with a built-in countertop grill, fire pits and more! Choose from two new styles of décor; Garden Terrace and Sunset on the Veranda to decorate their outdoor space.  Outfit your Sims with new clothing items like the perfect casual attire for a BBQ party or a wistful romantic night under the stars.

Give your Sims everything they need for a stylish and comfortable outdoor living space with The Sims 3 Outdoor Living Stuff pack. Outdoor living is truly where your Sim’s heart is at.

Key Features

 • Jets and Bubbles Galore –Turn up the heat and start the jet-powered bubbles with hot tubs.  Choose from unique styles perfect for any date or party.
 • Lounge Wear—An array of chic but casual attire for your Sim. Perfect for an outdoor picnic or a romantic date under the stars.
 • Grill Masters—Take your chef and sous chefs outdoors to cook up grub with the latest kitchen electronics like a built –in countertop grill.
 • Garden Terrace—Decorate your Sims outdoor space with wrought-iron pieces.
 • Sunset on the Veranda—Embrace the warmth with pieces that remind you of the Tuscan sun.

*INTERNET CONNECTION required.  See product pack or digital distribution rules for details.

**Must have previously installed The Sims 3 base game to play. No new gameplay included.

Product Specifications

Publisher:Electronic Arts Inc.

Developer:The Sims Studio

Ship Date:February 2011

Category:Simulation/Strategy

Platforms:PC/Mac

Bron: SimFans en World of the Sims

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

23 reacties

 1. mooi!vooral dat 2de plaatje. ik weet alleen niet wat er staat want het is engels, maar de plaatjes & voorwerpen zijn in ieder geval mooi

 2. Start het buitenfeest door je Sims alles te geven wat ze nodig hebben voor een tuinfeest met stijl en comfort met de Sims 3 Buitenleven accessoires.

  Nieuwe spullen zoals bubbelbaden, een totale keuken voor buiten met een ingebouwde barbeque, vuurkorven en meer. Kies uit 2 nieuwe stijlen: Tuinterras en Zonsondergang op de veranda, zodat je Sims hun tuin kunnen versieren. Kleed je Sims aan met nieuwe kleding, zoals de BBQ-outfit of kleding voor een romantisch nachtje onder de sterren.

  Start het buitenfeest door je Sims alles te geven wat ze nodig hebben voor een tuinfeest met stijl en comfort met de Sims 3 Buitenleven accessoires. Het buitenleven is echt belangrijk, richt het in naar je Sims interresses.

  Nieuwe dingen:

  Bubbelbaden – Stop de hitte en koel af met bubbels in de nieuwe bubbelbaden. Kies uit bepaalde stijlen voor welke date of welk feest dan ook
  Luxe Kleding – Een assortiment van luxe tot vrijetijds kleding. Ideaal voor een picknick of een romantische date onder de sterren.
  Grill Meesters – Ga lekker buiten koken met de nieuwste elektronische dingen voor in de keuken, zoals een BBQ in het aanrecht.
  Tuinterras – Decoreer je Sims hun buitenleven met de nieuwe ijzeren meubels
  Zonsondergang op de veranda – Omhels de warmte die je het Toscaanse zon-gevoel krijgt.

  Klaar ! 😀
  Sorry had ff zin om wat te vertalen 😛

 3. De Sims ™ 3 Outdoor Living Stuff pack

  Beschrijving van het product

  Start de outdoor feest af recht door het geven van je Sims alles wat ze nodig heeft voor een stijlvolle en comfortabele outdoor leefruimte met De Sims 3 Outdoor Living Stuff pack.

  Nieuwe items zijn hot tubs, een volledig ingerichte outdoor keuken met een ingebouwde countertop grill, vuurkorven en nog veel meer! Kiezen uit twee nieuwe stijlen van interieur; tuinterras en Zonsondergang op de Veranda aan hun buitenruimte te versieren. Outfit van je Sims met nieuwe kleding als de perfecte casual kleding voor een BBQ party of een weemoedige romantische avond onder de sterren.

  Geef je Sims alles wat ze nodig heeft voor een stijlvolle en comfortabele outdoor leefruimte met De Sims 3 Outdoor Living Stuff pack. Buitenleven is echt waar je Sim hart is.

  Key Features

  Jets en Bubbles Galore-Turn up de hitte en de start van de jet-aangedreven bellen met hot tubs. Kies uit een unieke stijlen perfect voor een datum of partij.
  Lounge Wear-Een array van chique, maar casual kleding voor je Sim. Perfect voor een picknickplaats of een romantische date onder de sterren.
  Grill Masters-Neem uw chef-kok en sous-chefs buiten te koken tot grub met de nieuwste keuken elektronica zoals een ingebouwde countertop grill.
  Tuin Terras-Versier je Sims buitenruimte met smeedijzeren stukken.
  Zonsondergang op de Veranda-Geniet van de warmte met stukjes die je herinneren aan de Toscaanse zon

  * Internetverbinding vereist. Zie product pack of digitale distributie regels voor meer informatie.

  ** Moet eerder hebt geïnstalleerd De Sims ™ 3 basisspel te spelen. Geen nieuwe gameplay inbegrepen.

  Product Specificaties

  Uitgever: Electronic Arts Inc

  Ontwikkelaar: The Sims Studio

  Schip Datum: februari 2011

  Categorie: Simulatie / Strategie

  Platforms: PC / Mac

 4. Oh ja sorry die had ik niet opgemerkt 🙁 Was even een soort van offline… 😛 Ik wil dit accesoirespakket wel hebben, jammer dat het weinig met tuinieren te maken heeft 🙁

 5. Maar klopt mn vertaling wel helemaal, ik had ook wat dingen die ik niet wist weggelaten hoor 🙂 nouja, twas niet zoheel veel

 6. Maar je kan natuurlijk wel door alle mogelijke combinaties uit te proberen een geldige code trachten te ontdekken. 😀
  Het zijn maar 1.33E 31 = 1.33 en nu de komma 31 plaatsen naar achteren zetten.
  Zien je dan wel weer bij SIMS 7793! Roffl

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *