Nog 10 weken tot release De Sims Middeleeuwen

Nog maar 10 weken en De Sims Middeleeuwen ligt in de winkels. De laatste tijd is het vrij rustig met nieuws over deze geheel nieuwe game maar volgende week komt een van de EA Producers, Aaron Cohen, maar Europa voor wat presentaties van De Sims Middeleeuwen.

Aaron Cohen zal onder andere in Duitsland en in Engeland zijn en wie weet doet hij nog meer Europese steden aan. We zullen dus volgende week wel weer veel nieuwtjes horen onder andere via de Duitse site Simfans (die vandaag trouwens hun 7 jarig bestaan vieren) en Simtimes die donderdag 20 januari bij een presentatie in München aanwezig zullen zijn.

En in Februari komt er nog een De Sims Middeleeuwen producers toer en hopelijk komt er dan ook in Nederland een presentatie want als site blijven we veel aandacht aan dit nieuwe spel besteden.

Tot dan kunnen jullie in ieder geval zat informatie, vertaalde artikelen, screens & artworks, video’s en nog meer vinden op onze site:

| De Sims Middeleeuwen informatie pagina |

| De Sims Middeleeuwen forum |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.