Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Tips om de griep te voorkomen met De Sims 3

Het lijkt erop dat er sinds gisteren een officiële griep epidemie heerst in Nederland en daarom even deze 1 jaar oude video waarin tips gegeven worden om de griep te voorkomen. De video is in het Frans maar dat is verder geen probleem: het is zo ook wel duidelijk.

4 gedachtes over “Tips om de griep te voorkomen met De Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>