77 screenshots van De Sims Middeleeuwen video op Franse MSN

Van de laatste video van De Sims Middeleeuwen heeft My Sims World 77 screenshots gemaakt. Hierboven staan er al 9, de andere 68 kan je in het (meer…) gedeelte bekijken. Hopelijk zal er binnenkort meer over het spel bekend gemaakt worden, we houden jullie natuurlijk op de hoogte!

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

11 reacties

  1. Yannick: ik wil je vragen om op onze homepage ontopic te blijven. Ik heb al het een en ander weggehaald en hier in deze post, over Middeleeuwen, beginnen over Simway TV is echt teveel offtopic. Dus let ajb een beetje op want we gaan offtopic deleten 🙂

  2. ik zit me nu pas echt te verdiepen in middeleeuwen, wauw echt te gek! Ik ben er met geschiedenis ook mee bezig, moet het kennen voor me examen! Veel sims spelen dus, kan ik me goed inleven in de tijd =D
    Ik vind die middeleeuwse jurken btw echt zooooo gaaf!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *