Win goodies en games op officieel De Sims YouTube kanaal

Wil je De Sims 3 Wereldavonturen winnen, of De Sims 3 Supersnelle Accessoires, of De Sims 3 Ambities (gesigneerd), of een t-shirt of een poster met handtekeningen van het team dat De Sims 3 maakt, dan is dit je kans.

Abonneer jezelf op het officiële De Sims 3 YouTube kanaal, laat een commentaar achter en als er dan 107.000 abonnees zijn wordt jij misschien de winnaar van een De Sims 3 goodies pakket. Het aantal abonnees staat nu op 104509.

Youtube Subscriber Giveaway

Subscribe to our Youtube and leave a Channel Comment for a chance to receive this The Sims 3 goodies bundle! The giveaway ends when we reach 107,000 Subscribers! Feel free to post comments on our channel as many times as you want until we reach the number to increase your chances. Good luck and Happy Simming!

The goodies package includes a copy of World Adventures, Fast Lane, a signed copy of Ambitions, a t-shirt and a The Sims 3 poster signed by members of the game team!

-The Sims Team

| YouTube: The Sims Channel |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

4 reacties

  1. Heb een vraagje in het forum zie ik altijd dat er 10 van die medailles staan waar is dat voor want sommige zijn gekleurd (ik heb me gister pas hier bij toegevoegd )heb trouwens ook me al geabonneerd op sims3 you tube kanaal:P

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *