De Sims doneren 25.000 pond aan Red Nose actie

Een oude Red Nose day sketch zoals die in 2003 is uitgezonden

Ik weet niet of jullie wel eens naar de Engelse BBC kijken maar elk jaar hebben ze een grote inzamelingsactie voor kinderen die in de problemen zitten: Red Nose – Comic relief. Zowel BBC 1 als BBC 2 besteden daar altijd veel aandacht aan en de uitzendingen zijn altijd erg leuk om te kijken omdat er veel Engelse komieken en andere beroemdheden aan meewerken.

Dit jaar is de Red Nose Day op vrijdag 18 maart. De Sims – EA UK hebben nu besloten om 25.000 Engelse pond te doneren voor een onderdeel van deze inzamelings actie: een reis door Engeland langs 50 stadjes met rare namen.

Meer informatie en een promotie video vind je in de meer lezen en op deze pagina van de Comic Relief website kun je nog meer informatie vinden.

RUDE ROAD TRIP’ FOR THE INBETWEENERS –

UP TO £25K DONATION FROM EA’S THE SIMS* ON CHALLENGE COMPLETION

As the nation prepares to do something funny for money for Red Nose Day 2011, The Inbetweeners lads are already on it…

The cheeky chaps from hit TV show The Inbetweeners are to embark on a hilariously naughty Red Nose Day challenge travelling around the country to find the rudest and crudest named places possible! Simon Bird, Joe Thomas, James Buckley and Blake Harrison – otherwise known as The Inbetweeners – have challenged themselves to rack up 50 lewd locations in just 50 hours.

Setting off from Bush Lane at 12pm on Tuesday 18th January and finishing at 2pm on Thursday 20th January at a rude London location to be revealed, they’ll also aim to stop off at the likes of Minge Lane, Titty Ho and Bell End along the way. The Sims will make a donation into the Inbetweeners Challenge pot each time they successfully reach a new location, with a grand total of up to £25k up for grabs if they successfully reach all 50. The foursome, also known as their alter-egos Will, Simon, Jay and Neil, will tour their risqué route in the classic yellow Fiat from the series, with the cameras rolling the entire time capturing all of the banter as they navigate their route to meet the 50 hour deadline.

Whilst there will be plenty of laughs, joking and mockery along the way, the Rude Road Trip will be a challenging race against time and the lads need your help!

5 reacties

  1. Ja! Echt cewl van de sims. Ik kijk die shows echt altijd! Het is altijd zo leuk om te zien, ik zou willen dat we ook zoiets leuks in Nederland hadden.

  2. @JustMyLife. Hoi, er wordt dit jaar een door Red nose day geinspireerd event georganiseerd. Het heet de Gekste dag. Moet je maar even googlen. Doei!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *