Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

EA Downloadmanager versie 7.2.0.32 beschikbaar

Als je de EA Downloadmanager opstart zul je zien dat er een nieuwe versie beschikbaar is: versie 7.2.0.32

Er is een nieuwe update van de EAdownloadmanager, na opnieuw opstarten van comp werkt het prima. De iritante bericht dat ie niet werkt is weg en downloaden ging ook prima. Denk meld het jullie maar ff voor het geval jullie het nog niet wisten.

Met dank aan redhead0966 voor deze melding via onze contactpagina.

11 gedachtes over “EA Downloadmanager versie 7.2.0.32 beschikbaar”

  1. hiki

    Misschien omdat veel mensen (ik ook) de EA DM vaak niet openen om te zien of er een update is? Ik dacht altijd dat als je De Sims 3 Opstarter gebruikt nieuwe versies van de EA DM worden aangegeven maar dat is niet zo. Nieuwe versies worden alleen aangegeven of meegeinstalleerd als je een nieuwe game installeerd. Ik weet niet zeker of als er een nieuwe patch is je ook een melding eerst krijgt dat er een nieuwe versie van de EA DM is.

    Dus de volgende keer als je weer een update tegenkomt: melden zoals redhead dat heeft gedaan dan melden we dat 🙂

  2. Luonnotar

    Ik download hem niet. Ik had al eens eerder een update van de EA donwloader en heb daarna problemen gehad met het opstarten van de sims 3, hij deed het helemaal niet meer, dus ik ben een beetje voorzichtig met die EA updates

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>