Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires

Nog maar 14 dagen tot De Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3)

Het derde accessoires pakket voor De Sims 3 ligt al over 14 dagen in de winkels en op onze De Sims 3 Buitenleven pagina vind je niet alleen alle nieuwsberichten over dit pakket maar in de rechterkolom met 1 klik ook alle informatie, screens, jammergenoeg nog geen video, en natuurlijk een link naar ons Buitenleven forumdeel.

| De Sims 3 Buitenleven Accessoires |

12 gedachtes over “Nog maar 14 dagen tot De Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3)”

  1. hiki

    Ik ga als eerste natuurlijk alle nieuwe spullen bekijken en erna een familie in een grote tuin laten wonen. Eigenlijk kunnen je Sims makkelijk zonder huis. Alleen de WC moet volgens mij tegen een muurtje staan en de rest niet.

    Dus gewoon een mooie tuin maken waar ze in wonen: ik heb wel zin in dit accessoires pakket en veel Sims van mij houden ook van tuinieren dus …. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>