Nog maar 14 dagen tot De Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3)

Het derde accessoires pakket voor De Sims 3 ligt al over 14 dagen in de winkels en op onze De Sims 3 Buitenleven pagina vind je niet alleen alle nieuwsberichten over dit pakket maar in de rechterkolom met 1 klik ook alle informatie, screens, jammergenoeg nog geen video, en natuurlijk een link naar ons Buitenleven forumdeel.

| De Sims 3 Buitenleven Accessoires |

12 reacties

  1. Ik ga als eerste natuurlijk alle nieuwe spullen bekijken en erna een familie in een grote tuin laten wonen. Eigenlijk kunnen je Sims makkelijk zonder huis. Alleen de WC moet volgens mij tegen een muurtje staan en de rest niet.

    Dus gewoon een mooie tuin maken waar ze in wonen: ik heb wel zin in dit accessoires pakket en veel Sims van mij houden ook van tuinieren dus …. 🙂

  2. Ik heb er ook zin in, misschien eindelijk weer de kassen terug.. En hopelijk wordt de volgende uitbreiding dan Seizoenen met huisdieren er in enzo..

  3. Ik denk dat ik hem niet gelijk ga halen, maar nog even wacht &wat meer informatie heb. Het gaat mij eigenlijk om Seizoenen en huisdieren, maar ik zie wel! 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *