Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor de Wii en DS

De Sims 3 voor 3DS hands-on door Gamespot

Gamespot is een website die wel vaker previews en reviews van De Sims (3) online zet en ze hebben nu ook een hands-on online staan van De Sims 3 voor 3DS. Het gaat hier echter wel alleen om de CAS-mode die ze hebben uit mogen proberen, maar het is evengoed wel leuk om te lezen, aangezien er nog niet zoveel informatie is over De Sims 3 voor 3DS.

What You Do: Again, we’ve seen only a character creation screen thus far, and only for the cosmetic options–the personality creation section was locked. As you might expect, you select options from the touch-screen menu on the lower screen–hairstyle, for example–and see those options appear on the upper screen in 3D on the character model. Other features can be adjusted by moving the cursor with the stylus across a set of axes on the lower screen, simultaneously altering nose size and shape, for instance.

| Gamespot: The Sims 3 for 3DS hands-on |

3 gedachtes over “De Sims 3 voor 3DS hands-on door Gamespot”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>