De Sims Middeleeuwen hands-on door SimTimes.de

SimTimes heeft hun hands-on van De Sims Middeleeuwen online gezet, zij hebben het spel afgelopen donderdag op een EA evenement in München kunnen spelen. Het is een erg grote preview, maar jammer genoeg volledig in het Duits. Of er een Engelse vertaling komt is niet duidelijk, maar Google Vertalen kan ook goed helpen. Sowieso is het erg leuk alles door te lezen. Als SimFans.de hun preview online gezet heeft melden wij dat uiteraard ook.

Über einen eigenen Button in der Menüleiste könnt ihr in die Quest-Ansicht wechseln. Hier findet ihr eine Liste von verfügbaren Aufgaben. Je nachdem, wie viele Gebäude und Helden-Sims ihr habt, stehen euch unterschiedlich viele Aufgaben zur Verfügung. Um eine Aufgabe anzunehmen, müsst ihr Questpunkte einsetzen. Diese erhaltet ihr durch das Erfüllen anderer Quests und durch das allgemeine Spielen und Verbessern eurer Fähigkeiten.

| SimTimes: De Sims Middeleeuwen hands-on (Duits) |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. ik hoop dat er ook nog uitbreidingen komen, en dan bij die uitbreiding een nieuwe stad ofzo en nog een paar dingen. zou toch leuk zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *