Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen impressies op Inside Gamer

Vandaag kunnen we nog een Nederlandse site melden die een preview heeft gemaakt van De Sims Middeleeuwen en dat is InsideGamer.

Uiteindelijk verliep de quest dus niet helemaal zoals ik gehoopt had, maar toch kon ik me hier niet aan storen. De Sims Middeleeuwen straalt tegelijkertijd iets vredigs en spannends uit en hoewel ik al jarenlang geen Sims-veteraan meer ben, kan ik niet wachten om langer aan de slag te gaan met mijn koninkrijkje. Laat De Sims 4 tot en met 7 nog maar even wachten!

| Inside Gamer: De Sims Middeleeuwen – Impressies |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>