De Sims Middeleeuwen preview op Gamersnet

Naast Simtimes en Simfans is ook de Nederlandse Gamersnet afgelopen donderdag in München – Duitsland geweest voor een presentatie van De Sims Middeleeuwen.

Voorlopige conclusie

Met The Sims: Medieval slaat Electronic Arts een nieuwe en diepere weg in. Niet langer wil ik spreken van een casual-game, want hoewel de game nog steeds schattig is, is er altijd wat te beleven. Je verschillende Sims moeten opdrachten doen, je stad kan groeien, met Kingdom Points kun je ook andere beschavingen ontdekken en met geld zal je groeien. Daarnaast is de game schitterend om te zien. The Sims: Medieval was voor mij de verrassing van de EA Showcase in München en ik weet zeker dat ik ga vallen voor deze nieuwe Sims.

| Gamersnet: De Sims Middeleeuwen preview |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *