Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Interview met Rawson Stovall over De Sims Middeleeuwen

Game reactor heeft een interview online gezet met Rawson Stovall over De Sims Middeleeuwen. Het interview kun je bekijken in de bovenstaande video. Jammer genoeg wordt er vrijwel niets nieuws en spectaculairs in het interview onthult. Hopelijk zal dat soort nieuws wel snel volgen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>