Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Nieuwe screenshot van De Sims Middeleeuwen

Sinds enkele dagen is er een officiële De Sims Middeleeuwen Twitter, en in één van hun laatste tweets hebben ze een nieuwe screenshot vrijgegeven van het spel. Het is weliswaar geen geweldige screenshot die veel van het spel laat zien, maar hij is wel erg grappig. Hun beschrijving van de screenshot is: “Welcome to the Kingdom. My name is Chad Moldheart, and I’ll be your guide.”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>