Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

Nog een nieuwe screenshot van De Sims Middeleeuwen

Op twitter zijn ze goed bezig met het promoten van De Sims Middeleeuwen, de officiële twitter van De Sims Middeleeuwen zet regelmatig nieuwe screenshots van het spel in tweets, en deze avond hebben ze dat opnieuw gedaan. De beschrijving deze keer is: “It’s hard to run a kingdom on empty stomach. My favorite dish is a bowl of Whale Soup from the Cauldron.”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>