Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen

Aankondiging nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 komt 1 februari?

Aanstaande dinsdag – 1 februari 2011 – zal EA de financiële cijfers van het afgelopen halfjaar bekend maken. We hebben al eerder bij dit soort presentaties gezien dat er ook vaak nieuwe (De Sims 3) games bekend worden gemaakt.

Het gerucht gaat nu dat EA dinsdag ook de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 bekend gaat maken en waarschijnlijk gaat dat de uitbreiding met weer en seizoenen worden. Een soort Sims 3 Seizoenen dus waarvan het vrijwel zeker is dat het Sims Team daar aan werkt: zie onder andere ook dit bericht op onze site.

Elk half jaar komt er een uitbreiding en de release van De Sims 3 Na Middernacht was op 28 oktober 2010 dus een nieuwe uitbreiding zou eind april – begin mei 2011 in de winkels moeten liggen. Dus met nog 3 maanden te gaan zou een aankondiging aanstaande dinsdag wel eens goed kunnen.

Maar het is en blijft een gerucht: uiteraard houden we alles goed in de gaten!

37 gedachtes over “Aankondiging nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 komt 1 februari?”

 1. alexie

  Ik moet eerst nog zien voordat ik geloof dat ze het weer gaan release als volgende expansion pack.
  En een aankondiging zou wel eens op zijn tijd zijn nu 😀
  we wachten al zo lang met zijn alle 😛

 2. hiki

  Niet altijd: vaak zijn er een soort officiële vooraankondigingen en weer later een officieel persbericht met enkele screens en dan weer later een trailer. Maar dat is ook elke keer net iets anders dus …. afwachten 🙂

 3. simsmodel

  I LOVE THE MONTH FEBRUARY! Plus ik ben jarig, plus De Sims 3 Buitenleven, plus minder dagen tot De Sims Middeleeuwen en daarbij nog eens een aankondiging van een nieuwe uitbreiding waar de hele Community om gesmeekt heeft? Februari wordt een top maand! 😀

 4. AnSjJ2

  @Legendarisch: Heb je iPad nodig? Niet als je een ipod hebt… en als je meer belt smst en spelletjes speelt neem dan een iPhone.. Heb nu een iPod maar wil nu een iPhone. maja.

  Hopelijk seizoenen en dieren indd.

 5. terence

  jammer geen huisdieren , want bij de sims 2 had ik geen huisdieren als uitbreiding allen gaan het maken en nachtleven studentenleven en seizoenen , ik hoop naar seizoenen huisdieren studentenleven of een soort gaan het maken

 6. hiki

  Eerlijk gezegd zijn we als team wel blij dat er niks is aangekondigd: het is erg druk geweest met alles en ook met de verbouw en even rust in de tent is wel lekker. Ook omdat we nog wat dingen gepland hebben. Dus van ons als SN Team kan de aankondiging nog wel even wachten: 2 weken ofzo?

  Maar nu vertel ik iets uit de teamforums en dat mag eigenlijk niet 😛

 7. piet

  waarom komt er geen uitbreiding voor de xbox 360 want mensen die hem daar op hebben of op de nitendo ds of playstation 3 die willen dat ook wel eens mensen die hem op de pc hebben worden altijd voorgetroken dus daarom vind ik dat er ook uitbreidingen moeten komen voor sims 3 op de xbox 360 en de ps3 en de ds

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>