Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Super Sale in februari

Prijsverlagingsactie voor De Sims 3

Alle De Sims 3-games zijn in februari in prijs verlaagd. Uitgever Electronic Arts wil hiermee ‘nog meer consumenten kennis laten maken met de pc-serie’.

Onder de naam Sims 3 Super Sale voert Electronic Arts vanaf 1 tot 28 februari een prijsverlaging door voor alle De Sims 3-titels. Het gaat om een zevental games. De hoofdgame is in de actieperiode twintig euro goedkoper. De uitbreidingssets kosten €24,99 in plaats van €34,99 en voor de drie accessoiresets betaalt de consument vijf euro minder.

Volgens productmanager Pien Ooms ‘is er sinds de release van De Sims 3 nog geen grote actie gedaan’. “Met deze prijsverlaging willen we nog meer mensen kennis laten maken met de serie. En de mensen die al De Sims 3-games hebben, krijgen nu een aantrekkelijke opportuniteit om hun verzameling verder aan te vullen.”

Vlak voor de Sims 3 Super Sale start Electronic Arts met een televisie- en onlinecampagne. Ook is er pos-materiaal en worden de officiële website en de Sims Hyve ingezet.

Bron: Entertainment Business

17 gedachtes over “De Sims 3 Super Sale in februari”

  1. Xelles

   Point-of-sale materiaal geeft vaak een extra prikkel aan de consument om over te gaan tot aankopen.

   Denk daarbij aan posters in de winkels en van die kartonnen displays. En enorme grote stickers met “NU 20 euro korting”.

   😉

 1. terence

  de spellen die later nog uitkommen zijn die ook zo goedkoop???
  eigenlijk vind ik dat de accessoirespakket 10,00 moet zijn want die zijn toch niet zo belangrijk ik spaar ze alleen omdat ik mijn collectie compleet wil hebben

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>