Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Nieuwe De Sims 3 Buitenleven screens

Wil je meer weten over het derde accessoires pakket voor De Sims 3? Kijk dan eens op onze De Sims 3 Buitenleven Accessoires informatie pagina of op ons Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3) forum.

10 gedachtes over “Nieuwe De Sims 3 Buitenleven screens”

  1. Distel

    Om heel eerlijk te zijn…. wat ik er tot nu toe van heb gezien? geef ik er nog geen tien euro voor uit. ik heb al de mogelijkheid tot 3 bubbelbaden, genoeg tafels en stoelen, en weet mijn tuinen op leukere manieren te vullen.
    Van mij hadden ze beter een ander onderwerp kunnen nemen voor de ‘luxe accessoires’ verschillende soorten trappen (ronde of wentel) en meer leuke dingen voor een zwembad (waterglijbaan en duikplank ofzo)
    ik vind t weinig boeiend 🙁

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>