Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Achterkant van het hoesje van De Sims 3 Buitenleven Accessoires bekend

Donderdag ligt De Sims 3 Buitenleven Accessoires officieel in de winkels, en sommige (buitenlandse) fans hebben het spel al in handen. Zo heeft Omnii al aardig wat screenshots online gezet, en inmiddels heeft Omnii ook een foto gemaakt van de achterkant van het hoesje.

2 gedachtes over “Achterkant van het hoesje van De Sims 3 Buitenleven Accessoires bekend”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>