Barnacle Bay binnenkort ook in de winkel?

Tot nu toe was de buurt Barnacle Bay alleen te koop in de De Sims 3 Store maar is nu ook opgedoken op Gamestop en Amazon waar het vanaf 8 maart 2011 verkocht gaat worden voor $19.99.

In Nederland en België heb ik nog niks kunnen vinden op de online winkels dus geen idee of Barnacle Bay dus ook bij ons binnenkort gewoon in de winkel te koop zal zijn. Mochten jullie wel iets tegenkomen dan horen we dat graag.

Bron: Infinite Sims

Wil je meer weten over Barnacle Bay dan kun je altijd onze Barnacle Bay review even lezen.

21 reacties

 1. 20 dollar voor een nieuwe buurt? Sorry, maar dat vind ik echt veelte duur. Een nieuwe buurt zou max 5 euro moeten kosten. Is ook de reden dat ik hem (nog) niet gekocht heb.

 2. Sorry hoor, maar dit is echt belachelijk! 20 dollar!!! En 10 dollar voor een huisje met 11 objecten. EA is echt helemaal de weg kwijt. Ze kunnen wel wat realiteitszin gebruiken. Dit zijn prijzen die een normaal mens toch niet gaat betalen?!

 3. ik heb ook barnacle bay. en ik heb er spijt van. Ik vind het helemaal niks. Je moet er alls nog zelf er in bouwen. van tatoo shop, tot 2nd hand laden…. geen zin in.

 4. Nou hiki, ik weet die wegen ook wel hoor en ik ben ZEER tegen het illigaal downloaden van software. Alles op mijn pc is legaal, maar hiervoor heb ik een uitzondering gemaakt. Die prijzen zijn gewoon belachelijk. Heb ook mijn onvrede op mijn nieuwspagina gezet.

 5. is gewoon schandalig
  gaan ze nu elke nieuwe stad ook als een pakket uitbreiden om teverkopen
  misschien wel handig voor de mensen die geen internet hebben

  ben stiekem wel nieuwschierig naar het hoesje dan?
  en wie weet koop ik hem ook wel

  heb hem al wel via de store maar toch

 6. Als hij op cd komt ga ik hem halen 😀
  En anders doe ik het wel met me niet legale versie xD
  Zelfde als met de rest van de Ea store downloads, laten ze die op cd zetten ga ik ze halen maar niet vanuit die store.
  En zoals nu me buitenweg naar Rome werkt perfect xD

 7. Cindy, je kunt betere dingen voor je zakgeld doen hoor. je gaat toch niet 2x betalen voor 1 product alleen voor t hoesje. das vet zonde van je geld

 8. Vergeet niet dat er ook een aantal voorwerpen bij de buurt zitten. Niettemin blijft het natuurlijk erg veel geld. Zelfs nog duurder dan de Store. Dat is ook de reden dat ik voornamelijk enkel uitbreidingen aanschaf. De andere dingen zijn gewoon echt te duur, dan koop ik liever andere games waar ik veel langer mee doe. Ik vind het overigens nog steeds raar dat ze de adviesprijs van de stuff packs omhoog hebben gedaan met de komst van De Sims 3.

  1. Vergeet niet te kijken bij de sims 2 werden er cdtjes (enkel dvd)gebruikt en bij de sims 3 dual layer disc, aangezien er bij elke pakket nu ook giga veel patches op cd staan.

   1. Dat is toch geen fatsoenlijke reden?
    Er staan niet eens veel patches op en qua ruimte valt dat ook wel mee, zeker in vergelijking met andere moderne games.
    Het rechtvaardigt in ieder geval zeker niet het prijsverschil. Zeker als je bedenkt dat ze kwalitatief slechte discs gebruiken waardoor veel dvd-stations moeite hebben met het herkennen.

 9. Het is op zich best logische dat het duurder is dan die in de online store aangezien je ook het hoesje en de disc moet betalen.

 10. kijk dit snap ik nou niet
  boekje halen ze uit de accessoires pakketten
  en dan voor een land gaan ze weer nieuwe hoes maken en cd
  dus snap dit niet echt??????

 11. Iemand al wat gevonden op een Nederlandse of Belgische online shop? Van EA NL krijgen we geen antwoord op de vraag of wij het ook kunnen gaan kopen. 😕

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *