Nostalgische De Sims goodies te winnen

Het officiële The Sims YouTube kanaal geeft weer leuke goodies weg. En dit keer niet alleen De Sims 3 goodies maar ook andere De Sims goodies.

Je hoeft alleen maar een abonnement te nemen op het The Sims YouTube kanaal, een commentaar achter te laten en als er 110.000 abonnees zijn worden de goodies pakketten weggeven. Er zijn nu 108.886 abonnees dus dat loopt wel snel.

We are hosting another Youtube Subscriber Giveaway and this time we are giving away 2 Ultimate Nostalgia The Sims packages and 10 other The Sims goodies bundles! Subscribe to our channel and post a channel comment for a chance to be picked to receive one of these goodies packages! The giveaway ends at 110,000 Subscribers. Feel free to come back daily and post channel comments to increase your chances.

| The Sims YouTube kanaal |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige Getagged

11 reacties

  1. Ik doe ook mee, het probleem is dat hoe vaker je antwoord des te meer je kans maakt. Daardoor gaat men veel spammen en dan heb je weinig kans om te winnen. Win ik, dan kan ik misschien nog wel wat weggeven als men mij lief aankijkt. Haha. 😛

  2. Had het ook al een tijdje geleden gezien.
    We hebben toen maar besloten om niet mee te doen, omdat de kans zo klein is en ik het idee heb dat je waarschijnlijk in de VS moet wonen. Had geen zin om het op te zoeken, maar vaak is zo’n wedstrijd wel regio gebonden.

  3. Nefje heeft gelijk, volgens mij moet je in de VS wonen, aangezien ik bij de Twitter en Youtube acties nog nooit iemand buiten de VS heb zien winnen.

  4. Ik heb het ook al via Twitter gevraagd. Ze hebben al eens gereageerd op Simview hoor, dus ik denk dat ze heus wel antwoorden. Ik zou graag wel eens wat goodies willen winnen en dan vooral zo’n Sims 3 shirt. Maar ja, ik win toch niet..

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *