17 reacties

 1. 100 % zeker weet ik het niet. Maar voor Accessoires Pakketten heb je alleen het basis spel nodig. Dus de bubbelbaden zullen wel werken zonder Na Middernacht.

 2. @terence Als je dit pakket installeert, update hij je game automatisch naar de ‘benodige’ versie (de versie die nodig is om het te spelen). In die update zitten enkele eigenschappen die Na Middernacht ook bied (zoals bubbelbaden en podiums).

  1. Als je de laatste updates van het spel gewoon geinstalleerd hebt moet je als het goed is ook gewoon ronde zwembaden kunnen maken 🙂
   Dat kon ik namelijk ook al voordat ik Na Middernacht had 🙂
   Je moet, om de rondingen te draaien, de punttoets (.) en de kommatoets (,) gebruiken 😉
   Hoop dat het je lukt 😉

 3. @hiki dat durf ik niet te zeggen hoor 😮 Ik had het alleen over de eigenschappen 😉 . Sorry voor de verwarring ^-^’

 4. Terugkomend op mijn vorig bericht. Ik bedoelde dat mensen met de nieuwste update, net als in middernacht, ronde zwembaden en bubbelbaden kunnen plaatsen. Of er podiums in het nieuwe accessoire pakket zitten weet ik niet, maar bubbelbaden in ieder geval wel. Je hebt dus geen Na Middernacht nodig voor de bubbelbaden in dit Accessoire Pakket.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *