Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires

De Sims 3 Buitenleven accessoires trailer

Een Nederlandse versie is nog niet beschikbaar.

17 gedachtes over “De Sims 3 Buitenleven accessoires trailer”

 1. Simandcool

  @terence Als je dit pakket installeert, update hij je game automatisch naar de ‘benodige’ versie (de versie die nodig is om het te spelen). In die update zitten enkele eigenschappen die Na Middernacht ook bied (zoals bubbelbaden en podiums).

  1. Stephanie

   Als je de laatste updates van het spel gewoon geinstalleerd hebt moet je als het goed is ook gewoon ronde zwembaden kunnen maken ๐Ÿ™‚
   Dat kon ik namelijk ook al voordat ik Na Middernacht had ๐Ÿ™‚
   Je moet, om de rondingen te draaien, de punttoets (.) en de kommatoets (,) gebruiken ๐Ÿ˜‰
   Hoop dat het je lukt ๐Ÿ˜‰

 2. Simandcool

  Terugkomend op mijn vorig bericht. Ik bedoelde dat mensen met de nieuwste update, net als in middernacht, ronde zwembaden en bubbelbaden kunnen plaatsen. Of er podiums in het nieuwe accessoire pakket zitten weet ik niet, maar bubbelbaden in ieder geval wel. Je hebt dus geen Na Middernacht nodig voor de bubbelbaden in dit Accessoire Pakket.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>