Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

De Sims 3 Super Sale al van start

Het is dan nog geen 1 februari maar de De Sims 3 super sale is op de online winkels van Bol en Bart Smit in ieder geval al begonnen. Andere online winkels heb ik nog niet bekeken.

Leuk is ook dat als je, zoals ik, De Sims 3 Buitenleven al had besteld de korting ook geldt. Of de super sale ook al in de winkels aan de gang is weet ik niet. Misschien dat jullie dat weten?

 • De Sims 3 basisspel: €20 korting
 • De Sims 3 uitbreidingen: €10 korting
 • De Sims 3 accessoires pakketten: €5 korting

Zie verder ook dit bericht op onze site voor alle details.

13 gedachtes over “De Sims 3 Super Sale al van start”

 1. Xelles

  Is het niet zo dat accessoires pakketten altijd 15 euro kosten standaard?

  Buitenleven is namelijk bij Bart Smit in de ‘aanbieding’ voor 15 euro. Ik kan me niet herinneren meer dan 15 euro ervoor betaald te hebben, standaard?

 2. alexie

  accessoires pakketten zijn origineel bij sims 3 20 euro, maar meesten winkels voeren die prijs niet, heb namelijk zelf ook nog nooit 20 euro betaald me duurste was 17 euro.
  Maar van die 5 euro verschil gaan we met zijn allen ook niet dood denk xD

  1. hiki

   Tja misschien dat het dan pas echt morgen ingaat: 1 februari, dat was ook de planning. En wat al gezegd is: ik denk dat er korting gegeven wordt op de adviesprijs. Wat winkels individueel rekenen verschilt erg.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>