De Sims 3 Super Sale al van start

Het is dan nog geen 1 februari maar de De Sims 3 super sale is op de online winkels van Bol en Bart Smit in ieder geval al begonnen. Andere online winkels heb ik nog niet bekeken.

Leuk is ook dat als je, zoals ik, De Sims 3 Buitenleven al had besteld de korting ook geldt. Of de super sale ook al in de winkels aan de gang is weet ik niet. Misschien dat jullie dat weten?

 • De Sims 3 basisspel: €20 korting
 • De Sims 3 uitbreidingen: €10 korting
 • De Sims 3 accessoires pakketten: €5 korting

Zie verder ook dit bericht op onze site voor alle details.

13 reacties

 1. Is het niet zo dat accessoires pakketten altijd 15 euro kosten standaard?

  Buitenleven is namelijk bij Bart Smit in de ‘aanbieding’ voor 15 euro. Ik kan me niet herinneren meer dan 15 euro ervoor betaald te hebben, standaard?

 2. accessoires pakketten zijn origineel bij sims 3 20 euro, maar meesten winkels voeren die prijs niet, heb namelijk zelf ook nog nooit 20 euro betaald me duurste was 17 euro.
  Maar van die 5 euro verschil gaan we met zijn allen ook niet dood denk xD

 3. Vrijwel elke winkel met games die je maar kunt verzinnen zit hier in de buurt, maar de enige die korting geeft zoals in het bericht is intertoys.

  1. Tja misschien dat het dan pas echt morgen ingaat: 1 februari, dat was ook de planning. En wat al gezegd is: ik denk dat er korting gegeven wordt op de adviesprijs. Wat winkels individueel rekenen verschilt erg.

 4. whahaha ik had hem via gamemania gereserveerd, maar dat heb ik snel geannuleerd thnx hiki whah, ik heb hem nu bij bol.com gereserveerd toch 5 euro minder 😛 🙂 😀

 5. ik wil al een rijdje sims en nu is het zo ver kijk die mooie prijzen toch ik ben 11 en een half het is voor 12 dus rennen maar

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *