Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Nieuwe De Sims 3 Buitenleven screens

Deze screens komen ook weer van Omnii op het Amerikaanse De Sims 3 forum.

4 gedachtes over “Nieuwe De Sims 3 Buitenleven screens”

  1. marlinde

    ik vrees dat zo in mijn geval alleen de eerste zes screens ofzo hadden moeten plaatsen, ik zie telkens het zelfde voor me gevoel. Maar ja, ik wil wel echt alle uitbreidingspakketen & verdere pakketen. Dus er zit niks anders op..

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>