Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en De Sims 3 Store

Nieuwe sets in De Sims 3 Store (1 gratis)


De Toekomstige Keuken
Zet je Sims neer in een keuken die zijn tijd lichtjaren vooruit is!

De Jazztijdperk Woonkamer + Jazztijdperkkleding
Tijdloos, klassiek en elegant. In deze gecombineerde set vol spullen en kleding uit de jaren ’20, kunnen je Sims er lekker op los leven.

De Jazztijdperk Woonkamer
Verlang jij soms ook terug naar de elegantie uit vervlogen tijden? Breng wat leven in de brouwerij in de huizen van je Sims met de chique Jazztijdperk-kamerset!

De Jazztijdperkkleding
Het maakt niet uit of je Sims nou tot de lagere of hogere sociale klassen behoren, want met deze mooie door de jaren ’20 geïnspireerde kleding zien ze eruit om door een ringetje te halen.

Carnavalviering! (gratis)
Carnaval staat weer voor de deur! Zorg dat je Sims in de juiste stemming komen met deze feestelijke decoraties.

De februari 2011-combinatie
Haal met één klik alle nieuwe spullen van februari in huis! Dit samengestelde pakket bevat de sets ‘De Toekomstige Woonkamer’, ‘Jazztijdperk Woonkamer’ en ‘Jazztijdperk Kleding en Kapsels’.

10 gedachtes over “Nieuwe sets in De Sims 3 Store (1 gratis)”

  1. lenhofcreathings

    ik was er (toevallig) 2 minuten na de plaatsing van dit nieuws bij en heb snel even die sets bekeken. ECHT MOOI! die keuken was toch al eens eerder aangekondigd? maar dan als tekening.. :S zoo op verheugd! heb nu echt zin om ze te downloaden 😀 maar kan nog niet.. 🙁

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>