Ontdek alle De Sims 3 Buitenleven spullen op Simfans

Wil je weten wat er allemaal in het derde accessoires pakker voor De Sims 3 zit ga dan eens kijken op de Duitse fansite Simfans. Die hebben een interactieve screen online gezet en zo kun je met wat geklik zien wat er allemaal bijgekomen is.

Jammer alleen dat de nieuwe kleding en kapsels missen: dan zou het overzicht pas echt compleet zijn.

| Simfans: Entdecke Design-Garten-Accessoires |

[UPDATE] Als je links onderin kijkt op de Simfans interactieve screen zie je een vraagteken: daar vind je meer spullen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

18 reacties

 1. Ik ben net naar de stad geweest in gouda,maar hij is nergens te koop. Zijn er mensen die hem al wel hebben vandaag?? Ben benieuwd of ik de enige ben die hem niet kopen kon. Hopelijk komt tie morgen.

 2. ik kreeg net een email van free recordshop:

  De uitgever heeft de release-datum op dit moment vastgesteld op 06/02/2011. U kunt het artikel dus spoedig thuis verwachten.

  We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Free Record Shop Online

 3. ik heb dixons zoetermeer gebeld en die hadden hem wel binnen. Mijn man is hem gister opgaan halen, dus kon ik gisteravond toch nog spelen. Maar idd werd mij ook bij free recordshop vertelt dat de datum 6-02 was. Heel verwarrend allemaal

 4. ik wou hem bij dynebite (op donderdag )kopen maar ze hadden hem niet in de winkel maar als ik hem bestelde kreeg ik hem gisteren ( nu moet ik hem allen nog op dat adres op halen 😛 )

 5. Ik werkt zelf bij Dynabyte, wij hebben hem gewoon op de release datum gekregen, Het was er maar 1 en die was gelijk gekocht…..door mij!!!

 6. ja heb hem al besteld en middeleeuwen ook
  laatste x dat ik bij freerecorshop besteld
  zelfs nog geen mailtje binnen gehad dat ie vandaag verzonde is
  dus morgen heb ik hem nog niet in huis
  en dat is flink balen

 7. heb heb hem bij free recordshop geannuleerd en hem vandaag bij mediamarkt gehaald in breda
  maar die hadden hem ook pas sinds vandaag binnen
  erg vreemd allemaal

  maar zitten wel leuke nieuwe spulletjes bij
  en valt me op minder bugs en veel dingen die weer werken enzo

 8. Vreemd zeg. Ik was vrijdag in Eindhoven en daar had de Mediamarkt 90 dozen Sims spellen binnen gekregen (of ik moet ze verkeerd verstaan hebben). Ze moesten speciaal plaats maken voor alle Sims games. 😛 Er waren toen zeker tientallen exemplaren van Buitenleven accessoires.
  In alle andere winkels waar ik ben geweest werd het spel ook al verkocht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *