De Sims Middeleeuwen – Unexpected trailer

Gamespot heeft een preview van De Sims Middeleeuwen online gezet, deze preview zal ik in een apart bericht posten. Er zit ook een nieuwe trailer bij die ik jullie alvast wilde laten zien want hij is wel erg leuk.

De Sims Middeleeuwen zal over precies 7 weken in de winkels liggen: op vrijdag 25 maart 2010. Wil je meer weten over deze totaal nieuwe game kijk dan eens op onze informatie pagina. Daar vind je alles over De Sims Middeleeuwen.

| De Sims Middeleeuwen informatie pagina |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

10 reacties

    1. Wij gaan uit van de officiële release datum zoals EA Nederland die meld: wat winkels allemaal voor release datums geven kunnen wij niks aan doen 🙂

  1. Het ziet er inderdaad allemaal wel mooi uit. Vooral die ?drakenput? Ze zouden trouwens ook voor Sims 3 een molen set met draaiende wieken moeten maken. Dan kan er een keer een echt hollandse wereld gebouw worden. 😉

  2. Ik weet niet of dat zo verstandig is: Sims zijn niet zo slim en met die draaiende wieken zouden wel eens ongelukken kunnen ontstaan 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *