Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen

De Sims Middeleeuwen – Unexpected trailer

Gamespot heeft een preview van De Sims Middeleeuwen online gezet, deze preview zal ik in een apart bericht posten. Er zit ook een nieuwe trailer bij die ik jullie alvast wilde laten zien want hij is wel erg leuk.

De Sims Middeleeuwen zal over precies 7 weken in de winkels liggen: op vrijdag 25 maart 2010. Wil je meer weten over deze totaal nieuwe game kijk dan eens op onze informatie pagina. Daar vind je alles over De Sims Middeleeuwen.

| De Sims Middeleeuwen informatie pagina |

10 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen – Unexpected trailer”

  1. Bakie

    Het ziet er inderdaad allemaal wel mooi uit. Vooral die ?drakenput? Ze zouden trouwens ook voor Sims 3 een molen set met draaiende wieken moeten maken. Dan kan er een keer een echt hollandse wereld gebouw worden. ๐Ÿ˜‰

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>