Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein (vertaald)

GS: Laten we het hebben over bedreigingen op grotere schaal. We hebben bijvoorbeeld begrepen dat je er voor kunt kiezen om een koning of koningin te spelen en dat je een contract met je buren af kan sluiten om te handelen. Maar wat gebeurd er als koningen en koninginnen niet meer aardig zijn en heel erg boos worden op elkaar? Hoe kunnen rivaliserende landen het opnemen tegen elkaar? Kunnen zij de oorlog aan elkaar verklaren, zo ja, hoe gaat deze oorlog dan?

RB: Elke naburige natie heeft een specifieke manier om deze over te nemen. Sommige door politieke sluwheid, sommige door stom weg te vechten en weer andere door een goed gepland huwelijk. Je beïnvloedt de uitkomst van een conflict op verschillende manieren welke worden onthult door verschillende quests. Alles op niveau van individuele Sims. Zo kan je ridder nieuwe soldaten trainen die je wegstuurt om te vechten, of je smid kan nieuwe wapens en schilden maken en die naar de oorlog sturen.

| Lees het vertaalde interview hier op ons forum |

2 gedachtes over “De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein (vertaald)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>