De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein (vertaald)

GS: Laten we het hebben over bedreigingen op grotere schaal. We hebben bijvoorbeeld begrepen dat je er voor kunt kiezen om een koning of koningin te spelen en dat je een contract met je buren af kan sluiten om te handelen. Maar wat gebeurd er als koningen en koninginnen niet meer aardig zijn en heel erg boos worden op elkaar? Hoe kunnen rivaliserende landen het opnemen tegen elkaar? Kunnen zij de oorlog aan elkaar verklaren, zo ja, hoe gaat deze oorlog dan?

RB: Elke naburige natie heeft een specifieke manier om deze over te nemen. Sommige door politieke sluwheid, sommige door stom weg te vechten en weer andere door een goed gepland huwelijk. Je beïnvloedt de uitkomst van een conflict op verschillende manieren welke worden onthult door verschillende quests. Alles op niveau van individuele Sims. Zo kan je ridder nieuwe soldaten trainen die je wegstuurt om te vechten, of je smid kan nieuwe wapens en schilden maken en die naar de oorlog sturen.

| Lees het vertaalde interview hier op ons forum |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *